]]>
PBA.hu - online biztosítók áruháza
Kötelező biztosítás kalkulátor 2014
Kössön kötelező gépjármű biztosítást itt, ahol bő a kínálat!
KGFB főoldal >> Kötelező biztosítás kalkulátor

Kötelező biztosítás / Ajánlati adatok

Mentés

A Mentés funkció segítségével elküldünk Önnek e-mailben egy linket, melyre kattintva később bármikor visszatöltheti aktuális tarifálását.
Ehhez kérjük adja meg nevét és e-mail címét, melyre elküldhetjük a levelet.

Név:
E-mail cím:
Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Az adatszolgáltatás önkéntes

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a PBA Praeventio Zrt. (székhely: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 52/B, cégjegyzékszám: 08-10-001870, nyilvántartó bíróság: Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság mint Cégbíróság) (a továbbiakban: Alkusz), abból a célból kezeli, hogy Önt, a jövőben saját szolgáltatásairól elektronikus úton közvetlenül tájékoztassa, továbbá a szolgáltatásait az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlja fel.

Amennyiben Ön az Alkuszon keresztül az Alkusz által üzemeltetett bármely internetes oldalon, bármilyen biztosítási szerződést köt a regisztráció elküldésével Ön hozzájárul, hogy a biztosítás megrendelését követően automatikus e-mailben a biztosítással kapcsolatos fontos tudnivalókat és a biztosítás tényleges megkötésére vonatkozó, illetve egyéb, az igénylést segítő tájékoztatást az Alkusz elektronikusan eljuttassa.
Amennyiben bármelyik az Alkusz által üzemeltetett internetes oldalon a biztosítás megkötéséhez szükséges regisztrációs adatok megadásra kerülnek, de tényleges biztosítási szerződés nem jön létre, abban az esetben az Alkusz a megadott regisztrációs adatokat kezelheti és saját szolgáltatásairól elektronikus úton közvetlenül tájékoztathatja, továbbá a szolgáltatásait ilyen módon közvetlenül felajánlhatja.

Tudomásul veszi, hogy az információk e-mailen való biztonságos továbbítását a fogadó számítógép internet és e-mail postafiók beállításai, valamint az Alkusztól független egyéb tényezők befolyásolhatják.
Az e-mail címének megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a megadott e-mail cím(ek)re az Alkusz szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, valamint tájékoztatókat küldjön.

Önnek bármikor joga van írásban (9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 52/B) vagy telefonon (06 96 529 570) tájékoztatást kérni személyes adatai kezeléséről, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve törlését, valamint kizárhatja azt, hogy Önnek a jövőben az Alkusz szolgáltatásait közvetlenül felajánlja.

Az adatszolgáltatással Ön tudomásul veszi a jelen tájékoztatóban foglaltakat, és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

Jelen hozzájáruló nyilatkozatot Ön bármikor, korlátozás és indokolás nélkül, mindenféle költség nélkül visszavonhatja.

Ebben az esetben személyes adatait a PBA Praeventio Zrt. a vonatkozó nyilvántartásából törli, a megadott e-mail címre szolgáltatással kapcsolatos információt a továbbiakban nem küld.

Az adatkezeléshez hozzájáruló nyilatkozat visszavonható:

Postai úton: 9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 52/B
Telefonon: 06 96 529 570
Faxon: 06 96 529 589
E-mail-en: info@pba.hu

Az Alkusz adatkezelési nyilvántartási azonosító száma: 01652-0001.

Szerződés évfordulója

2010.01.01 után vásárolt gépjárművek esetén a következő biztosítási évforduló a vásárlás dátumát követő év azonos napja lesz. (vásárlás dátuma +365 nap) Pl. 2013.02.15. napon vásárolt gépjármű biztosítási évfordulója 2014.02.15 lesz, amennyiben a járműre az adásvétel napján érvényes kötelező gépjármű felelősségbiztosítási szerződés került megkötésre.

Tanácsaink

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezen a felületen a PBA Praeventio Zrt. Szakértői hasznos kitöltési tanácsokkal és információkkal látják el Önt. Ezzel segítjük abban, hogy a díjszámítás a lehető leggyorsabb és legpontosabb legyen.

Kérdése van? Segítünk!

Kérdése van? Segítünk!

Itt tart a kötési folyamatban

Ajánlati adatok
0%
Díjszámítás
0%
Kiegészítő szolgáltatások
0%
Szerződéskötés
0%

Miért éppen a pba.hu?

 • mert 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk
 • mert 200.000 elégedett ügyfél nem tévedhet
 • mert szakértők vagyunk, nemcsak alkuszok
 • mert interneten és személyesen is megtalálhat minket
 • mert elsőként szereztünk ISO minősítést

Biztosítók

 • Groupama Garancia Biztosító Zrt.
 • ING Biztosító Zrt.
 • K&H Biztosító Zrt.
 • MKB Általános Biztosító Zrt.
 • Uniqa Biztosító Zrt.
 • Wáberer Hungária Biztosító
Biztosítók bemutatása

PBA közösség

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat
06 1 999 00 99
Skype: pbahotline
E-mail: Ez az e-mail cím védve van a spam robotok ellen. A megtekintéshez kérjük engedélyezze böngészőjében a JavaScript használatát!

 

Főoldal
Feltételek
Adatvédelem
Panaszkezelés
Kapcsolat

 

2012 © PBA Praeventio Zrt.
Minden jog fenntartva